Over ons

Drukpers
Over ons

LabelFlex is een etikettendrukkerij die labels drukt in UV Flexo, van blanco tot maximaal 7 kleuren. Een goed label is allesbepalend voor de herkenbare meerwaarde van een product. Vorm, kleur, materiaal en stansing zijn kritische punten in een groot geheel van perfectie. Loepzuivere en messcherp gestoken letters, feilloos sluitende kleuren en precies op maat persen, daar staan wij voor.

De verlijming, die volledig afgestemd moet zijn op de eigen van het product, speelt een cruciale rol in dit kwaliteitsproces. Permanent hechtend of afneembaar, diepvries of warmtebestendig, oplosbaar in water of kleefstoffen die speciaal zijn ontwikkeld voor heel specifieke toepassingen. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de eisen die u stelt.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor een op maat advies nodigen wij je dan ook graag uit om contact met ons op te nemen en de specifieke wensen met onze deskundige medewerkers door te spreken.

LabelFlex kan snel specifieke labels printen die aan jouw ontwerp voldoen. Of het nu gaat om locatielabels, eenmalige acties of speciale barcode-etiketten, wij drukken het zo voor je af.

Meer informatie...

Wij horen graag van je!

Wil je meer informatie over de producten van LabelFlex, of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via +3188-04 45 444, of laat via het contact formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.