Barcode labels

Barcode labels
Barcode labels

De drukmogelijkheden van barcodelabels zijn eindeloos. Barcodelabels zijn leverbaar in diverse materialen, formaten en drukkleuren.

We drukken barcodelabels op een divers assortiment materialen, van standaardpapier tot specialistische materiaal, bijvoorbeeld bestemd op hoge temperatuur. Onze labels kunnen worden afgedrukt op rollen, vellen of gevouwen, afhankelijk van welke methode het beste is voor het gebruik. Daarnaast kunnen we afwerkingen toevoegen zoals vernissen voor extra bescherming.

We werken met alle belangrijke barcodesymbolen die overal ter wereld worden gebruikt, dus het maakt niet uit welke van de vele systemen die je gebruikt. We produceren aangepaste barcodelabels volgens jouw specificaties. Als je wilt werken met een EAN barcode of SSCC code moet er een barcode bereik beschikbaar zijn. Als deze niet beschikbaar is kunnen wij bij GS1 voor je de aanvraag doen en voor je een voorstel doen voor de juiste opmaak van het label en uiteindelijk de zelfklevende barcodelabels af te drukken.

Onze klanten met barcodelabels zijn onder meer retailers, voedingsindustrieën, fabrikanten van farmaceutische en industriële producten, pakket- en rederijen, warehousing en medische toepassingen zoals polsbanden voor patiënten. Barcodelabels zijn eenvoudig, universeel en goedkoop, waardoor ze een van de meest gebruikte labeltypen zijn.

Omdat er zoveel barcodelabel opties beschikbaar zijn, bespreken we graag jouw specifieke wensen door zodat we het optimale product voor barcodelabels kunnen bedenken. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij horen graag van je!

Wil je meer informatie over de producten van LabelFlex, of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.00 uur via +3188-04 45 444, of laat via het contact formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.